Springkussen huren

Nu ook je Springkussen huren, veilig, voordelig en gemakkelijk bij Speelbos Joure.

Een springkussen huren voor een verjaardag, feest of evenement?
Dit kan nu ook bij Speelbos Joure.

Wij kunnen het Springkussen voor u op locatie bezorgen en opbouwen. U kunt het springkussen ook zelf op komen halen op onze locatie. Het opbouwen is niet erg ingewikkeld, waardoor u het zelf kunt doen. Wij kunnen dit echter ook voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief.

Onze springkussens

Veiligheid & Borg

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, onze springkussens voldoen aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.
Uiteraard ondervinden onze springkussens een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De Springkussens worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. In het geval van schade dient u dit direct na constatering te melden bij Speelbos Joure.
Ondanks dat onze springkussens aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de springkussens niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouders/begeleiders (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de springkussens stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze springkussens worden uiteraard haringen meegeleverd.

Schade aan het door u gehuurde springkussen, ontstaan tussen het moment van afhalen en terugbrengen, zijn voor uw rekening.

Indien u na afloop van de huurperiode het springkussen compleet, droog en netjes retour brengt krijgt u de borg vanzelfsprekend terug.
Eventuele noodzakelijke reinigings- en / of reparatiekosten (zulks ter beoordeling van Speelbos Joure) zullen echter worden verrekend.

De hoogte van de borgsom is afhankelijk van de waarde van het product dat u huurt. De borg staat altijd vermeld bij uw bestelling.

Informatie aanvragen

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via: 0513 41 95 05. Of via de mail: info@speelbosjoure.nl. Ook kunt u ervoor kiezen om het contact formulier in te vullen. 

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Model springkussen(Vereist)

Huurperiode

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Afhalen/bezorgen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.